Kontakt os

Kontakt

Clausen Publishing IVS, CVR nr. 37243248
v/ Jan H. Clausen

Vi modtager ikke manuskripter på papir eller mail, men har du skrevet en bog som du mener passer til vores udgivelsesprofil, så send os et kort resume pr. mail.

Tlf.: +45 22 31 04 04
Mail: info@ClausenPublishing.dk


Handelsbetingelser

Kundeservice:
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende en e-mail til info@clausenpublishing.dk

Bestilling:

Husk at oplyse navn og adresse samt telefonnummer og e-mail ved bestilling.
Forlaget Clausen Publishing tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl.

Betaling
Alle salg forudbetales ved indsætning på bankkonto i SparNord, reg. 9385 konto 4586755922, eller ved Mobilepay til telefon 2554 3046. Husk at anføre telefonnummer.
Ekspedition og portoomkostninger:
Til Danmark tillægges der et ekspeditionsgebyr på: 30,00 DKK. For Juletilbud 2016 betales alene porto og ingen ekspeditionsomkostninger;-)

Leveringstid:
Ordrer ekspederes hurtigst muligt og i den rækkefølge, vi modtager dem. Du får en e-mail med din ordrebekræftelse, hvorefter du kan regne med at modtage dine varer i løbet af ca. 5 hverdage i Danmark.
Returnering: Du har 14 dages fuld returret. Medmindre du har modtaget en fejlagtig eller defekt vare, betaler du selv returportoen. Emballagen må ikke være brudt ved returnering.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Varer uden fortrydelsesret:

Fortrydelsesretten gælder ikke for personligt signerede eksemplarer.

I henhold til lov om forbrugeraftaler, § 19, stk. 2 løber den periode, hvori fortrydelsesretten på 14 dage kan udøves, jf. ovenfor, fra
1) den dag, hvor aftalen indgås, hvis den vedrører en tjenesteydelse,
2) hvis aftalen vedrører en vare, den dag, hvor forbrugeren eller den af forbrugeren angivne tredjemand, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse,
a) i tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, når den sidste vare er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse,
b) i tilfælde af en vare, der består af flere partier eller dele, når det sidste parti eller den sidste del er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, og
c) i tilfælde af aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, når den første vare er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, eller
3) den dag, hvor aftalen indgås, hvis det drejer sig om aftaler om forsyning af vand, gas eller elektricitet, når disse varer ikke sælges i et afgrænset volumen eller i en bestemt mængde, eller levering af fjernvarme eller digitalt indhold, der ikke leveres på et fysisk medium.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Varerne skal emballeres forsvarligt og returneres direkte til ClausenPublishing IVS, Kongevejen 511, 2840 Holte.

Spørgsmål og andre henvendelser rettes altid til kundeservice.

Følger af fortrydelse
Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Ved anvendelse af Deres fortrydelsesret i forbindelse med en tjenesteydelsesaftale skal De betale for rimelige omkostninger, hvis aftalens opfyldelse på Deres udtrykkelige anmodning er påbegyndt inden fortrydelsesfristens udløb.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Sikkerhed:
Dine data bliver beskyttet af den stærkeste krypterings og firewall teknologi. Til sikring heraf overvåges systemer og driftsmiljø løbende.

Ansvar:
For at handle hos Forlaget ClausenPublishing skal du være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos www.ClausenPublishing.dk. Forlaget ClausenPublishing er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Postvæsenet. Forlaget ClausenPublishing, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at www.ClausenPublishing.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion.

Forlaget ClausenPublishing kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.clausenpublishing.dk, såsom problemer med internetforbindelse eller -opkobling samt anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer.

Forlaget ClausenPublishing kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads.

Forlaget ClausenPublishing tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på www.clausenpublishing.dk.

Forbehold
Vi tager forbehold for forsinkelser eller udsolgte varer.

Forventet levering indenfor Danmark:
5 hverdage fra dags dato.